Mgr Agnieszka Kupczyk jest dietetykiem klinicznym z wieloletnim stażem. Ukończyła Śląski Uniwersytet Medyczny, jest pelegentką szkół policealnych w dziedzinie dietetyki. Swoje umiejętności systematycznie pogłębia na konferencjach i szkoleniach organizowanych przez renomowane firmy i uczelnie. Wiedza, którą zdobywa dotyczy bieżących zasad odżywiania, suplementacji, chorób dietozależnych czy interakcji pożywienia z lekami.
,
Jej życiowa pasją oprócz aktywnego spędzania czasu jest poszukiwanie odpowiedzi na pytania związane z wpływem żywienia na prawidłowy rozwój psychiczny i fizyczny organizmu. Cechuje ją duża determinacja i zapał w podjętych działaniach, co procentuje osiąganiem przez jej klientów dobrych wyników w założonych wspólnie celach. Przy układaniu jadłospisu stawia na indywidualne potrzeby i upodobania kulinarne klienta, co staje się podstawą dobrze zbilansowanego menu.
Cena wizyt i usług dodatkowych wg obowiązującego cennika.
Co należy przygotować na pierwszą wizytę u dietetyka?
- dzienniczek nawyków żywieniowych (wszystko co zostaje zjedzone w ciągu dnia z uwzględnieniem wypitych płynów, - DO POBRANIA
- badannia (ważne do pół roku wstecz): morfologia, TSH, FT3, FT4, anty-TPO, glukoza, hemoglobina glikowana, insulina, próby wątrobowe, lipidogram, żelazo, ferrytyna, kreatynina, kwas moczowy, wit. D, kortyzol.
Dla pacjentów posiadających aktywną deklarację naszego lekarza rodzinnego pierwsza wizyta jest bezpłatna, dodatkowo do każdej wizyty pacjenci naszwego POZ otrzymają 15% rabat.
Dietetyk udziela konsultacji w poniedziałki od godz. 15:00. Rejestracja odbywa się telefonicznie pod nr 12 278 40 00 lub 12 278 20 05, osobiście lub mailowo pod adresem [email protected]